FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen per categorie gesorteerd voor u. Staat uw vraag er niet bij?  Neem dan contact op met onze klantenservice.

Mijn persoonlijke gegevens

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw bestelling. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, behalve de daartoe bevoegde overheidsinstanties en PostNL.

Waarvoor hebben jullie mijn e-mailadres en telefoonnummer nodig?

Uw e-mailadres verstrekken wij aan PostNL zodat u een track en trace code kan ontvangen. Waarmee u uw bestelling kan volgen. Uw telefoonnummer gebruiken wij uitsluitend als er onduidelijkeheden in uw bestelling staan.

Betalen

Welke betaalmethodes zijn er?

U kunt betalen met Ideal, PayPal, Creditcard, Bancontact en achteraf betalen via Klarna. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalmethodes.

Bezorgen en retourneren

Met welke dienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wij streven er naar om bestellingen gemaakt op werkdagen binnen 24 uur aan te bieden bij PostNL. Indien wij hier onverhoopt van af moeten wijken zullen wij dit vermelden op onze website. Van de levering zijn wij afhankelijk van de service van PostNL en kunnen wij geen leveringstijden garanderen. Uit ervaring kunnen wij vermelden dat de meeste bestellingen binnen 1 werkdag bezorgd zijn.

Hoe kan ik retourneren?

U kunt 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Indien u wilt retourneren dient u van tevoren contact met ons op te nemen voor een retournummer. LET OP: Elke retour moet voorzien zijn van een afzender met adres. Als dit ontbreekt kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen en ontvangt u geen geld terug. 

Moet ik een reden opgeven om te retourneren?

Nee dat is niet verplicht maar wij zouden het wel op prijs stellen zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Toepassing en gebruik

Vanaf welke leeftijd mag ik Voldafar® Balans gebruiken?

Wij adviseren Voldafar® Balans te gebruiken vanaf minimaal 16 jaar.

Mag ik Voldafar® Balans gebruiken tijdens mijn zwangerschap?

Wij adviseren u voor het gebruik van Voldafar® Balans eerst te overleggen met uw verloskundige of huisarts. 

Mag ik Voldafar® Balans gebruiken als ik borstvoeding geef?

Het gebruik van Voldafar® Balans tijdens het geven van borstvoeding wordt niet aanbevolen. Dit vanwege de laxerende werking.

Hoe lang mag ik Voldafar® Balans gebruiken?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.